Deltag i vores webinarer!

Deltag i vores webinarer!

Et webinar er et gratis online seminar, hvor du møder en eller flere af vores eksperter direkte på nettet. Som deltager vil du se og deltage i webinaret live fra din computer, mobil eller tablet. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til os.

Vores webinarer stiller skarpt på et relevant emne, hvor en af vores eksperter vil uddybe og efterfølgende svare på spørgsmål. Det starter normalt med en introduktion derefter en gennemgang af emnet, og til sidst vil vi svare på så mange spørgsmål som muligt, som er sendt under webinaret.

Vores webinarer varer normalt mellem30-60 min, afhængigt af emne og spørgelyst.

Efter du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail indeholdende link og information om webinaret. Det eneste du skal gøre er, at være klar ved din skærm når webinaret afholdes.

Gode råd for at du får mest ud af webinaret

  • Prøv det tilsendte link til webinaret 5 min. før, webinaret starter
  • Sørg for at du din computer, tablet eller mobiltelefon er fuldt opladet – eller tilslut dem til strøm
  • Brug gerne høretelefoner for at optimere lyden og få den bedste oplevelse
  • Ha’ en blok eller stykke papir parat til noter under webinaret.

KOMMENDE webinarer

Forældrekøb
Overvejer du at købe en studiebolig til dit barn? Så er vores webinar d. 13. juni kl. 19.00 et godt sted at starte. Sammen med danbolig gennemgår vi de vigtigste overvejelser du skal gøre dig, hvis du går i tanker om forældrekøb – fra finansieringsmuligheder og skatteregler til indsigt i boligmarkedet.

Link: https://register.gotowebinar.com/register/4701292200613900545

Refinansiering
Skal du have ny rente på dit rentetilpasningslån den 1. oktober 2017 og er du i tvivl om hvilke muligheder du har? Nordea og Nordea Kredit afholder tirsdag den 20. juni kl. 20.00-20.30 et webinar om refinansiering, hvor vi vil fortælle mere om vores forventninger til den kommende rente, hvilke muligheder du har og hvordan din kommende boligafgift kan komme til at se ud.

Du kan høre mere om:

  • Hvad vi forventer af renten
  • Hvad det betyder for din ydelse
  • Hvad vi anbefaler dig at gøre

Link: https://register.gotowebinar.com/register/5965523864390280449